En heldag ute i vårvädret

Det började med den vanliga vandringen till fallet. Alltid lika fint att komma dit. Men vad det ser litet ut på denna bilden med den stora bergväggen bredvid! Ha ha! När jag passerat blåsipporna, ekorren som åt sin lunch, haren som plötsligt såg mig precis nära och sprang snabbt iväg så var det dags att vandra hemåt.

Efter lunch drog jag iväg till sjön och min högsta önskan var att få se Storlommen. Önskan slog in och den ljöd över det stilla vattnet. Men först möttes jag av ljudet av grodor (eller paddor) som kvackade. De var överallt!

En fin dag med kameran på axeln.

Jag valde en Storlom som puffbild och det kom en bild som inte ens är med på bloggen! Detta har jag tydligen ingen koll på!!!

Inlagt 2023-04-21 21:50 | Läst 348 ggr. | Permalink
Absolut en fin dag och det bevisar du tjusigt med dina fina bilder här.
Svar från Lola Gren 2023-04-21 22:05
Tack så mycket för dina fina ord.
Glad jag! :-)

//Lola
Härliga bilder med många vårtecken. Tycker din blåsippsbild är jättefin, perfekt kontrast med den stora grova stammen alldeles intill, snyggt! Hälsningar/ Björn
Svar från Lola Gren 2023-04-21 22:57
Tack! Fint att du gillar blåsipporna! De börjar bli lite bleka så bara att passa på att fota dem innan de försvinner. Stammen gör sig fint där! :-))

//Lola
Om jag börjar från slutet, den bild som kom som puffbild är ändå uppladdad till bloggen, men du har inte valt in den? Troligen har du glömt att trycka spara direkt efter att ha valt puffbild, istället valt OK. Det händer mig ganska ofta, att man glömmer scrolla tillbaka och spara.

Vad kul med storlom, jag fick också denna fina fågel för en vecka sedan, men jag har inte hunnit titta på bilderna än. Har i denna veckan enbart tagit nya bilder i det fina vädret, så det blev ännu mer till kön för redigering. Stor blandning av bilder fina bilder på grodan också, vackert med ekorren i siluett och fint ljus blåsipporna. Lyckad tur där
Svar från Lola Gren 2023-04-22 07:36
Tack så jättemycket för fina ord om bilderna.
Då hoppas jag du hittar mycket fint på minneskortet.

Om du tittar noga är det en stam vid fallet på puffen, men i bloggen är det en bergvägg vid fallet. Den är bättre.
Ska tänka på att spara lite tidigare - Tack!

//Lola
pdahlen 2023-04-22 07:40
Det är två olika Spara, det är en Sparaknapp där man väljer puffbild, den måste man klicka på för att få puffbilden sparad, så finns det den vanliga Spara för själva bloggen. Det är den Spara som är vid val av puff som man ofta glömmer, för man ser den oftast inte då den ligger i början utan man ser bara OK knappen
Svar från Lola Gren 2023-04-22 08:06
🙏
Tack!
Trevligt annorlunda bild på ekorren i skugga.
HaD/Gunte..
Svar från Lola Gren 2023-04-23 11:54
Tack!
Ja, jag tyckte ekorren passade som siluett!
//Lola



(Visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?